Кількість
|
Вартість
|
||
|
Борошно кокосу - це залишки насіння олійних культур після вилучення з них олії методом холодного тиснення та пресування. Борошно кокосу допоможе пришвидшити метаболізм та схуднути без шкоди для здоров'я. Кокосове борошно т є противірусним та протигрибковим засобом. Всі вітаміни у шроті збережені завдяки нетермічній обробці.
Як використовувати КОКОСОВУ МУКУ?
• Шрот - ідеальний харчовий додаток. Спробуйте додавати борошно в салати, каші, фруктові смузі, соки або просто візьміть столову ложку будь-якого шроту, налийте туди трішки олії та з'їжте. Ви будете здивовані тим, наскільки це смачно.
• Шрот кокосу має широке застосування в кулінарії: додавайте його до млинців, запіканок, випічки, десертів, тощо.
• Також цей шрот активно використовується в косметології для приготування масок для обличчя.
Чого не варто? • Не варто вживати при індивідуальному неспрейнятті продукту.