Бажання
Додайте товари до списку бажань
LIFE-lyuks інтернет-магазин
0
Мій кошик
Опис

Бактеріальна закваска ІПРОВІТ-Кефір виготовлена ​​на основі натуральних кефірних грибків.
Мікроорганізми кефіру грибка здатні приживатися в кишечнику, проявляючи позитивний вплив на шлунково-кишковий тракт і на весь організм в цілому, запобігаючи його передчасному старінню. Бактеріальна закваска Кефір-ІПРОВІТ характеризується високим вмістом розчинних легкозасвоюваних білкових з'єднань.
Кефір визнаний як природний пробіотик, який активізує природні сили організму.
Позитивно впливає на кровотворну функцію організму і здавна застосовується при анемії, для стимуляції травлення, особливо у літніх людей, для нормалізації вуглеводного і водно-сольового балансу людини.
Кефір є ефективним профілактичним засобом при захворюваннях нирок, серця, цукрового діабету і ожиріння.

ПРИГОТУВАННЯ
1 Підготуйте молоко.
Для цього його слід прокип'ятити і охолодити до температури сквашування. Для кефіру це 22-30 °С.
2 Додайте закваску.  Для цього наповніть флакон з закваскою підготовленим молоком приблизно наполовину, закрийте його ковпачком, збовтайте до повного розчинення закваски. Влийте розчинену закваску в молоко, ретельно перемішайте.
3 Залиште для сквашування.
Перелийте суміш молока з закваскою в йогуртницю, підготовлену банку або каструлю. Якщо ваша йогуртниця має можливість вибору температури – використовуйте режим «кефір» або 22-30 °С. Якщо йогуртниця не має вибору режиму приготування – просто увімкніть її відповідно до інструкції. Час сквашування – 10-12 годин або протягом ночі.
4 Перевірте готовність.
Після закінчення часу сквашування переконайтеся, що продукт став густим. Якщо ні – продовжіть ферментацію ще 1-2 години і перевірте знову.
5 Охолодження, дозрівання, зберігання.
Готовий продукт слід охолодити в холодильнику. Повний смак розкривається в процесі дозрівання в холодильнику протягом доби, але ви можете вживати продукт відразу після охолодження. Термін зберігання готового йогурту – до 5 діб. За бажанням ви можете додати фрукти, горіхи, мед, пластівці  безпосередньо перед вживанням. Смачного!
Весь посуд, який буде контактувати з молоком, має бути чистим.
Його слід обробити окропом.
Всі закваски Іпровіт можна перезаквашувати. Суть методу полягає в тому, що при приготуванні замість закваски з флакона використовується вже готовий кисломолочний продукт, який приготували на заквасці з флакона, з розрахунку 3-4 столових ложки на 1 літр молока. Час сквашування – 4-6 годин.

 

Кефір, закваска

Артикул 69
В наявності
12.00 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Характеристики
Бактеріальний склад Мікрофлора кефірних грибків; Lactococcus lactis subsp.lactis; Streptococcus thermophilus; Saccaromices unisporus
Короткий опис Справжній смачний кефір. Пригнічує розвиток хвороботворних бактерій – збудників кишкових інфекцій. Кефір покращує обмін речовин.
Кількість флак.
Призначення Травна система, ШКТ, Імунна система
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

«Новою поштою» по Україні за умови передоплати — 45 грн.

Накладеним платежем по тарифам "НовоЇ пошти"

Мінімальна сума для замовлення - від 150 грн

При купівлі на суму від 600 грн. - доставка безкоштовна.

Інші способи доставки за домовленістю.

Товар буде відправлено на протязі 10 днів

Товар зі знижкою може бути  товаром  строк придатності якого закінчуєтся. Уточнюйте у менеджера.

 

 

 

 

Оплата картою, по рахунку або післяплата.

Гарантія від виробника

Вгору