Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кунжутне борошно відноситься до категорії дієтичних продуктів і містить в собі широкий спектр корисних вітамінів, мікро- і макроелементів. У складі кунжутної макухи відсутні барвники, консерванти і холестерин. Він підходить для дорослих людей, дітей від 5 років, для тих, хто хоче зхуднути - це обов'язковий учасник раціону харчування. В одній невеликій насінні зібраний повний спектр важливих для організму речовин - це целюлоза, пектин та клітковина, фосфоліпіди, жирні кислоти, вітаміни, мінеральні речовини, мікро- та макроелементи: кальцій, магній, натрій, залізо. Борошно необхідна для нормального функціонування шлунково-кишкового тракту; пектини захищають слизову оболонку від хвороботворної мікрофлори і канцерогенних речовин. Особливо це важливо для жителів великого міста. Борошно підвищує число тромбоцитів в крові, а численні дослідження доводять, що продукт робить позитивний вплив на органи дихання і допомагає відновленню шкіри при дерматитах.
Кунжутне борошне в цілому позитивно впливає на імунну систему людини, він корисний як для жінок, так і для чоловіків. Вживаючи продукт в свій раціон, жінка, зміцнює нігті, волосся, покращує стан шкіри. Кунжутна мука корисна для представниць прекрасної статі після 45 років для профілактики гормонального дисбалансу.
Вживаючи кунжутне борошне, чоловіки, підвищують в організмі флостерон. Ця речовина нормалізує рівень холестерину в організмі і запобігає появі зайвої ваги. Кунжут багатий на кальцій, що благотворно впливає на роботу суглобів і опорно-рухового апарату. Стане в нагоді всім, хто займається спортом або переносить високі фізичні навантаження.
Кунжутне борошно -це не тільки корисна, але і дуже смачна добавка до здорового раціону. Інгредієнт використовують при випіканні хлібобулочних виробів або для панірування страв з м'яса. Борошно використовують сироїди для приготування коктейлів і цукерок, він виступає загусчувачем супів, додається в каші або салати.