Кількість
|
Вартість
|
||
|
Гарбузове борошно є дієтичним натуральним продуктом харчування, здатним позитивно впливати на стан організму, оберігаючи і захищаючи його від виникнення або розвитку різних захворювань серця, печінки, шлунку та кишечника. Багатий склад і широкий спектр корисних властивостей зробили її важливою складовою здорового збалансованого раціону. Даний продукт насичує організм такими амінокислотами як гліцин, глутамін, аргінін, феніланін і ваніл, а також білком, ефірними маслами, вітамінами групи В, А, С, Е, Р, Т, К і різними макро- і мікроелементами (марганцем, залізом, калієм , кальцієм, тощо). Борошно гарбузового насіння містить велику кількість цинку, який в свою чергу позитивно впливає на зміцнення підшлункової залози і печінки, має загоювальну дію і дуже корисний для тих, хто страждає від діабету.
Властивості: виводить токсичні речовини з організму; покращує роботу печінки і шлунково-кишкового тракту; знижує рівень холестерину в крові; нормалізує жировий обмін; запобігає виникненню інфарктів та інсультів; допомагає в боротьбі з вірусами; має протипаразитарний ефект.
Не рекомендується вживати гарбузову клітковину при загострених формах захворювань шлунково-кишкового тракту і при індивідуальному несприйнятті.