Кількість
|
Вартість
|
||
|
Смак арахісового урбеча самий звичайний, горіховий.
Високий вміст білка робить його корисним тим, хто стежить за фігурою, займається спортом. Арахісовий урбеч зміцнює нерви, має протипухлинні властивості, завдяки антиоксидантам уповільнює процеси старіння.
Як і всі урбечі дає швидке насичення, заряджає енергією.
Урбеч можна використовувати як основу горіхової пасти, додавши:
- мед або сироп;
- масло або вершки (можна рослинні);
- какао терте або порошок какао.
Змішавши ці інгредієнти блендером або міксером, можна зробити вдома свою натуральну горіхову шоколадну пасту.
На основі цієї пасти можна робити корисні креми для просочення бісквітів, тортів.
Домашні десерти, цукерки і солодощі також можна робити з урбечами, особливо з горіховими.
Тільки не захоплюйтеся, пам'ятайте про добову норму!