Кількість
|
Вартість
|
||
|
Урбеч з амаранту багатий мікро - і макроелементами (залізо, магній, калій, кальцій, марганець,, цинк, мідь, натрій, селен, фосфор), вітаміни (A, B, C, D, E, K, РР), жирними кислотами , амінокислотами, флавоноїдами і клітковиною.
Корисні властивості урбеча з амаранту:
• уповільнює старіння шкіри
• покращує стан волосся і нігтів
• ефективний в лікуванні захворювань серця
• зміцнює і очищає кровоносні судини
• покращує склад крові
• надає профілактичну дію проти атеросклерозу
• корисний при шкірних захворюваннях
• ефективний в лікуванні шлунково-кишкових захворювань
• лікує захворювання жіночої репродуктивної системи
Поживні властивості урбеча з амаранту: Урбеч з амаранту можна їсти вранці натщесерце (так всі корисні елементи засвоюються краще за все), додавати в каші, смузі, сир, випічку, використовувати в якості заправки для салатів і овочів, мазати на хліб або хлібці, змішувати з медом і просто їсти ложкою. Продукт цей калорійний, не варто вживати його у великих кількостях.