Кількість
|
Вартість
|
||
|
Урбеч з гарбузового насіння має специфічний, ні з чим не порівнянний смак. Його неможливо описати словами - потрібно тільки спробувати. Всупереч поширеній думці, що солодощі шкідливі для організму, паста з гарбузового насіння - виключення з правил. Гарбузовий урбеч є одним з продуктів дієтичного харчування. При його виробництві не здійснюється термічна обробка. Це дозволяє зберегти всі корисні властивості насіння. Хімічні добавки, консерванти та інші елементи неприродного походження в даному продукті повністю відсутні. Він містить величезну кількість вітамінів, мікро- і макроелементів: вітаміни B, C; цинк; фосфор; аміноксилот; залізо; кальцій, вітамін Е і аскорбінова кислота і так далі. Урбеч з гарбузового насіння містить цінні амінокислоти, які при попаданні в організм перетворюються в серотонін, званий «гормоном щастя». Як наслідок - гарний настрій і стресостійкість.
Корисні властивості гарбузового урбеча наступні: зміцнення імунітету; нормалізація сну; профілактика розладів нервової системи; нормалізація обміну речовин; профілактика гельмінтозу. Продукт користується величезною популярністю серед сироїдів і людей, які дотримуються принципів здорового харчування. Його користь доведена численними дослідженнями.
Як вживати? Урбеч з насіння гарбуза можна вживати вранці, намазуючи на тост. Також його можна додавати в каші, щоб урізноманітнити їх смак і насититися енергією на весь день. Для млинців і оладок гарбузовий урбеч також підійде. Урбеч з насіння гарбуза можна вживати в якості заправки до салатів і різних десертів. Але зловживати гарбузовим урбечем не потрібно, денна доза цього продукту - 1 десертна ложка.