Кількість
|
Вартість
|
||
|
Льон - з давніх-давен був основним інгредієнтом для приготування Урбеча. Багатий список активних складових насіння льону (жирні кислоти, пектинові речовини, лігніни і фітостероли) робить Урбеч з насіння льону відмінним засобом для лікування і профілактики багатьох захворювань. Урбеч має цілющі властивості:
• Антибактеріальні
• Антивірусні
• Протигрибкові
• Протипаразитарні
• Антиоксидантні
• Антиканцерогенні
Урбеч показаний при: • захворюваннях шлунково-кишкового тракту : гастриту, виразці шлунка;
• хворобах дихальної системи (наприклад, ангіни, кашлю, бронхіту, фарингіту);
• серцево-судинних захворюваннях;
• хворобах опорно-рухового апарату: ревматизму, артритів;
• розладах нервової системи;
• пошкодженні шкіри (зовнішньо): виразках, гнійниках, ударах, фурункулах.
Переваги Урбеча з насіння льону:
1. Широкий спектр лікувального ефекту обумовлений багатим корисним складом: вітаміни F, A, E, B, бетакаротін, Омега-3, Омега-6 незамінні жирні кислоти, кальцій, калій, магній, залізо, цинк, мідь , хром, селен і лігніни, фосфор, цинк, глютамінова кислота, тирозин, цистин, фолієва кислота, аргінін, тіамін і ін.
2. Має абсолютно органічне походження. Сировина і спосіб приготування - традиційні і перевірені століттями народної практики.
3. Оптимальний склад дозволяє швидко відновити сили малою кількістю і володіє воістину унікальними властивостями: Урбеч має таке співвідношення білків, жирів і вуглеводів (простих і складних), яке перетворює продукт в повноцінне блюдо, здатне моментально вгамувати голод, надати бадьорість і сили, поповнити організм вітамінами.