Кількість
|
Вартість
|
||
|
Льон - з давніх-давен був основним інградієнтом для приготування урбеча. Багатий список активних інгредієнтів насіння льону (жирні кислоти, пектинові речовини, лігнани і фітостероли) робить Урбеч з насіння льону відмінним засобом для лікування і профілактики багатьох захворювань. Широкий спектр лікувального ефекту обумовлений багатим корисним складом: вітаміни F, A, E, B, бетакаротін, незамінні жирні кислоти Омега-3 та Омега-6, кальцій, калій, магній, залізо, цинк, мідь, хром, селен і лігнани, фосфор , цинк, глютамінова кислота, тирозин, цистин, фолієва кислота, аргінін, тіамін і ін.
Урбеч дуже смачний в поєднанні з медом. Також, за традицією урбеч змішують з вершковим або топленим маслом, можна змішувати його з солодкими сирними мусами і сирами. А якщо ви полюбляєте лаваш, то смачніше сніданку не побажаєш.
Якщо каша на вашому столі - частий гість, то приправивши її урбечем, ви відкриєте для себе новий смак. Використовуйте Урбеч як соус для млинців і сирників. Якщо хочеться отримати корисні солодощі, то можна додати шоколад - отримаєте справжні ласощі. А можна просто з чаєм і медом.
Тільки не захоплюйтеся, пам'ятайте про добову норму!