Кількість
|
Вартість
|
||
|
Продукт благотворно впливає на весь організм:
поліпшує роботу шлунково-кишкового тракту;
прискорює метаболізм, сприяє активному зниженню ваги;
нормалізує рівень цукру в крові;
перешкоджає передчасному старінню;
очищає організм від токсинів, позбавляє від шлаків;
благотворний вплив на печінку;
антиоксидантну дію;
регулюванні жирового обміну.
Користь урбеча з розторопші обумовлена змістом в складі насіння цілого комплексу цінних речовин. Це вітаміни B1, E, D і корисні мікроелементи - калій, магній, цинк, залізо і т. д. Урбеч з насіння розторопші, користь якого очевидна, є незамінним помічником для печінки. Він допомагає відновити її мембрани, захищає від токсинів і сприяє нормалізації обміну речовин і заповнюють недолік потрібних речовин і вітамінів в організмі. Урбеч з розторопші допомагає при цирозі, гепатиті, холециститі, жовчнокам'яній хворобі, дисбактеріозі, відкладеннях солей, болях в суглобах, остеохондрозі, алергії, ожирінні, гінекологічних проблемах.
Як вживати Для більш комфортного вживання урбеч можна змішати з кокосовим, рослинним або вершковим маслом, додати мед, сироп або згущене молоко. Його можна додавати в кисломолочні продукти, мюслі і каші, у фруктові або овочеві салати, або просто так, запиваючи чаєм. Головне не зловживати - 1-2 ложки на добу.