Кількість
|
Вартість
|
||
|
Урбеч з волоського ореха- натуральна паста з ядер волоського горіха, продукт дуже корисний і зручний у використанні. Вся користь горіхів зберігається завдяки спеціальній технології виготовлення урбеча, таким чином виходить густа кремова паста, що має приємний горіховий смак. Поживна цінність урбеча з волоського горіха : білки, вуглеводи, клітковина, амінокислоти, дубильні речовини, жирні кислоти омега-3. Він також багатий вітамінами А, С, Е, К, групи В, мікро- і макроелементами: залізо, йод, калій, кальцій, магній, марганець, мідь, натрій, селен, фосфор, цинк.
Корисні властивості урбеча з волоського горіха
• підвищує імунітет
• покращує роботу мозку, концентрацію уваги і пам'ять
• корисний для серцево-судинної системи
• очищає кров, знижує рівень холестерину в крові
• сприяє зміцненню кісток
• нормалізує діяльність травної системи
• виробляє заспокійливу дію при перевтомі, стресах, безсонні
• сприяє профілактиці ракових захворювань
При вживанні необхідно знати міру. Оскільки її перевищення стане причиною тяжкості в животі, здуття, нудоти, подразнення слизової і спричинить за собою надлишкову вагу. Варто відмовитися від урбеча з волоського горіха в наступних випадках: • індивідуальне несприйняття і алергія • дитячий вік до 3 років • кишкові розлади, запори • гастрит, виразкова хвороба • надмірна вага • шкірні захворювання: екзема, псоріаз, нейродерміт • атеросклероз, гіпертонія • підвищене згортання крові
Як вживати урбеч з волоського горіха : можна їсти вранці натщесерце (так всі корисні елементи засвоюються краще за все), додавати в каші, смузі, сир, випічку, використовувати в якості заправки для салатів і овочів, мазати на хліб або хлібці, змішувати з медом і просто їсти ложкою. Продукт це калорійний, не варто вживати його у великих кількостях.