Кількість
|
Вартість
|
||
|
Мигдальне борошно - натуральний дієтичний продукт, отриманий з ядер мигдалевого горіха. Борошно володіє масою корисних для здоров'я вітамінів, мінералів та біологічно активних речовин. Борошно мигдалевого горіха рекомендується при порушеннях сну, зору, хворобах крові і при частій схильності до стресів. Лікувальні властивості мигдальної клітковини обумовлені її хімічним складом, в якому містяться насичені жирні кислоти, холін, бета-каротин, вітаміни В1, В2, В5, В6, В9, А, С, Е і РР, а також калій, кальцій, магній, цинк , селен, мідь, марганець, залізо, хлор і сірка, йод, хром, фосфор і натрій. Борошно мигдалевого горіха не тільки смачна, але і надзвичайно корисна, її рекомендується вживати при порушенні травлення, а також для зміцнення імунітету. Борошно мигдалевого горіха додають в протеїнові коктейлі, дитяче харчування, каші (манна, геркулесова, рисова), різні домашні випічки (печиво, торти, кекси) надаючи стравам вишуканий горіховий смак. З мигдальної клітковини готують смачну кремову масу, яку дуже люблять діти.
Властивості
• зміцнює імунітет;
• покращує травлення;
• підвищує гемоглобін;
• стабілізує роботу серця;
• знижує больові відчуття в м'язах;
• очищає судини від холестерину.
Борошно мигдалевого горіха протипоказана при алергії та індивідуальному несприйнятті.