Бажання
Додайте товари до списку бажань
LIFE-lyuks інтернет-магазин
0
Мій кошик
Опис

Закваска ІПРОВІТ-Стрептосан створена на основі бактеріальної культури, характерної для довгожителів.
Має ефективний оздоровчий вплив на організм людей різних вікових груп, особливо літніх людей.
Унікальний бактеріальний склад закваски сприяє нормалізації мікрофлори кишківника, обміну речовин і завдяки антисклеротичній дії покращує стан серцево-судинної системи, знижує рівень холестерину.
Нормалізує процес травлення і сприяє виведенню токсичних сполук з організму.

- Сприяє мікрофлорі кишківника
- Нормалізує обмін речовин
- Знижує рівень холестерину
- Профілактика захворювань шлунково-кишкового тракту

Склад: Enterococcus faecium; Streptococcus salivarius subsp. Thermophiles.

ПРИГОТУВАННЯ
1 Підготуйте молоко.
Для цього його слід прокип'ятити і охолодити до температури сквашування. Для біфівіту це 36-38 °С, трохи тепліше температури тіла.
2 Додайте закваску. Для цього наповніть флакон з закваскою підготовленим молоком приблизно наполовину, закрийте його ковпачком, збовтайте до повного розчинення закваски. Влийте розчинену закваску в молоко, ретельно перемішайте.
3 Залиште для сквашування.
Перелийте суміш молока з закваскою в йогуртницю, підготовлену банку або каструлю. Якщо ваша йогуртниця має можливість вибору температури – використовуйте режим «йогурт» або 36-40 °С. Якщо йогуртниця не має вибору режиму приготування – просто увімкніть її відповідно до інструкції. Час сквашування – 6-8 годин або протягом ночі.
4 Перевірте готовність.
Після закінчення часу сквашування переконайтеся, що продукт став густим. Якщо ні – продовжіть ферментацію ще 1-2 години і перевірте знову.
5 Охолодження, дозрівання, зберігання.
Готовий продукт слід охолодити в холодильнику. Повний смак розкривається в процесі дозрівання в холодильнику протягом доби, але ви можете вживати продукт відразу після охолодження. Термін зберігання готового йогурту – до 5 діб. За бажанням ви можете додати фрукти, горіхи, мед, пластівці безпосередньо перед вживанням. Смачного!
Весь посуд, який буде контактувати з молоком, має бути чистим.
Його слід обробити окропом.
Всі закваски ІПРОВІТ можна перезаквашувати. Суть методу полягає в тому, що при приготуванні замість закваски з флакона використовується вже готовий кисломолочний продукт, який приготували на заквасці з флакона, з розрахунку 3-4 столових ложки на 1 літр молока. Час сквашування – 4-6 годин.

Стрептосан, закваска

Артикул 60
В наявності
9.50 грн
10.00 грн
В бажання
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Замовити швидко
Характеристики
Бактеріальний склад Enterococcus faecium; Streptococcus salivarius subsp. Thermophiles
Короткий опис Має ефективний оздоровчий вплив на організм
Кількість флак.
Призначення Серцево-судинна система, Травна система, ШКТ, Імунна система
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

«Новою поштою» по Україні за умови передоплати — 35 грн.

Накладеним платежем по тарифам "НовоЇ пошти"

При купівлі на суму від 600 грн. - доставка безкоштовна.

Курєром по Києву - 35 грн

Інші способи доставки за домовленістю.

Товар буде відправлено на протязі 5 днів

Йде розпродаж чаїв, наявність можна уточнити у менеджера, після отримання замовлення вам зателефонують

 

 

 

Оплата картою, по рахунку або післяплата.

Гарантія від виробника

Вгору