Бажання
Добавьте товары в желания
LIFE-lyuks інтернет-магазин
0
Мій кошик
Опис

Закваска ІПРОВІТ-Сімбілакт-М - пробіотичний продукт нового покоління, що містить комплекс високоактивних мікроорганізмів, які позитивно впливають на засвоєння білків, жирів, вуглеводів, вітамінів та інших корисних речовин, стимулюють імунну систему, сприяють зниженню рівня холестерину і проявляють детоксикаційну дію.

Ця багатокомпонентна закваска є стимулятором формування нормальної мікрофлори у дітей і дорослих, а також є ефективним засобом в лікуванні і профілактиці захворювань травної та кровоносної систем, алергій, дисбактеріозу, респіраторних захворювань, розладів обміну речовин.

- Пробіотик нового покоління
- Відновлює мікрофлору при дисбактеріозі
- Зміцнює імунітет
- Можливе вживання без сквашування

Cклад: Bifidobacterium bifidum, Lactococcus lactis subsp.diacetilactis , Streptococcus salivarius subsp. thermophilus,

Propionibacterium freudenrechii , Acetobacter aceti

 

Вживання без сквашування:
- У флакон з закваскою додайте столову ложку кип'яченої води кімнатної температури
- Закрийте флакон і збовтуйте його до повного розчинення
- Вживайте по 1-му флакону 1-2 рази на день безпосередньо після їжі протягом 1-3 тижнів
- Для максимального ефекту бажано поєднувати прийом чистої закваски з вживанням домашніх кисломолочних продуктів

 

ПРИГОТУВАННЯ
1 Підготуйте молоко.
Для цього його слід прокип'ятити і охолодити до температури сквашування. Для бікіфіту це 38-40 °С, трохи тепліше температури тіла.
2 Додайте закваску в молоко, ретельно перемішайте.
3 Залиште для сквашування.
Перелийте суміш молока з закваскою в йогуртницю, підготовлену банку або каструлю. Якщо ваша йогуртниця має можливість вибору температури – використовуйте режим «йогурт» або 36-40 °С. Якщо йогуртниця не має вибору режиму приготування – просто увімкніть її відповідно до інструкції. Час сквашування – 6-8 годин або протягом ночі. Соєве і мигдальне молоко вимагає більше часу на сквашування.
4 Перевірте готовність.
Після закінчення часу сквашування переконайтеся, що продукт став густим. Якщо ні – продовжіть ферментацію ще 1-2 години і перевірте знову.
5 Охолодження, дозрівання, зберігання.
Готовий продукт слід охолодити в холодильнику. Повний смак розкривається в процесі дозрівання в холодильнику протягом доби, але ви можете вживати продукт відразу після охолодження. Термін зберігання готового йогурту – до 5 діб. За бажанням ви можете додати фрукти, горіхи, мед, пластівці  безпосередньо перед вживанням. Смачного!
Весь посуд, який буде контактувати з молоком, має бути чистим.
Його слід обробити окропом.
Всі закваски ІПРОВІТ можна перезаквашувати. Суть методу полягає в тому, що при приготуванні замість закваски з флакона використовується вже готовий кисломолочний продукт, який приготували на заквасці з флакона, з розрахунку 3-4 столових ложки на 1 літр молока. Час сквашування – 4-6 годин.

 

Симбілакт-М, закваска

Артикул 68
В наявності
8.00 грн
В бажання
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Замовити швидко
Характеристики
Бактеріальний склад Bifidobacterium bifidum, Lactococcus lactis subsp.diacetilactis, Streptococcus salivarius subsp. Thermophilus, Propionibacterium freudenrechii, Acetobacter aceti
Короткий опис Пробіотик нового покоління. Можливе вживання без сквашування
Кількість флак.
Призначення Травна система, ШКТ, Імунна система
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

«Новою поштою» по Україні за умови передоплати — 35 грн.

Накладеним платежем по тарифам "НовоЇ пошти"

При купівлі на суму від 600 грн. - доставка безкоштовна.

Кур'єром по м.Києву - 35 грн.

Інші способи доставки за домовленістю.

Товар буде відправлено на протязі 5 днів

Оплата картою, по рахунку або післяплата.

Гарантія від виробника

Вгору