Кількість
|
Вартість
|
||
|
Закваска ІПРОВІТ-Сімбілакт-М - пробіотичний продукт нового покоління, що містить комплекс високоактивних мікроорганізмів, які позитивно впливають на засвоєння білків, жирів, вуглеводів, вітамінів та інших корисних речовин, стимулюють імунну систему, сприяють зниженню рівня холестерину і проявляють детоксикаційну дію.
Ця багатокомпонентна закваска є стимулятором формування нормальної мікрофлори у дітей і дорослих, а також є ефективним засобом в лікуванні і профілактиці захворювань травної та кровоносної систем, алергій, дисбактеріозу, респіраторних захворювань, розладів обміну речовин.
- Пробіотик нового покоління
- Відновлює мікрофлору при дисбактеріозі
- Зміцнює імунітет
- Можливе вживання без сквашування
Cклад: Bifidobacterium bifidum, Lactococcus lactis subsp.diacetilactis , Streptococcus salivarius subsp. thermophilus,
Propionibacterium freudenrechii , Acetobacter aceti
Вживання без сквашування:
- У флакон з закваскою додайте столову ложку кип'яченої води кімнатної температури
- Закрийте флакон і збовтуйте його до повного розчинення
- Вживайте по 1-му флакону 1-2 рази на день безпосередньо після їжі протягом 1-3 тижнів
- Для максимального ефекту бажано поєднувати прийом чистої закваски з вживанням домашніх кисломолочних продуктів
ПРИГОТУВАННЯ
1 Підготуйте молоко.
Для цього його слід прокип'ятити і охолодити до температури сквашування. Для бікіфіту це 38-40 °С, трохи тепліше температури тіла.
2 Додайте закваску в молоко, ретельно перемішайте.
3 Залиште для сквашування.
Перелийте суміш молока з закваскою в йогуртницю, підготовлену банку або каструлю. Якщо ваша йогуртниця має можливість вибору температури – використовуйте режим «йогурт» або 36-40 °С. Якщо йогуртниця не має вибору режиму приготування – просто увімкніть її відповідно до інструкції. Час сквашування – 6-8 годин або протягом ночі. Соєве і мигдальне молоко вимагає більше часу на сквашування.
4 Перевірте готовність.
Після закінчення часу сквашування переконайтеся, що продукт став густим. Якщо ні – продовжіть ферментацію ще 1-2 години і перевірте знову.
5 Охолодження, дозрівання, зберігання.
Готовий продукт слід охолодити в холодильнику. Повний смак розкривається в процесі дозрівання в холодильнику протягом доби, але ви можете вживати продукт відразу після охолодження. Термін зберігання готового йогурту – до 5 діб. За бажанням ви можете додати фрукти, горіхи, мед, пластівці безпосередньо перед вживанням. Смачного!
Весь посуд, який буде контактувати з молоком, має бути чистим.
Його слід обробити окропом.
Всі закваски ІПРОВІТ можна перезаквашувати. Суть методу полягає в тому, що при приготуванні замість закваски з флакона використовується вже готовий кисломолочний продукт, який приготували на заквасці з флакона, з розрахунку 3-4 столових ложки на 1 літр молока. Час сквашування – 4-6 годин.