Бажання
Додайте товари до списку бажань
LIFE-lyuks інтернет-магазин
0
Мій кошик
Опис

Бактеріальна закваска ІПРОВІТ-Йогурт з ацидофільної паличкою створена на основі традиційної мікрофлори йогурта, має підвищену функціональну дію на організм людини.
Ацидофільна паличка здатна приживатися в кишечнику і пригнічувати розвиток шкідливих бактерій.
Йогурт з ацидофільної паличкою незамінний при лікуванні дисбактеріозу і алергії.
Мікроорганізми закваски здатні оздоровчо впливати на мікрофлору організму людини, в тому числі після антибіотикотерапії, стимулювати функції травної та імунної системи, сприяти виведенню шкідливих продуктів обміну речовин.

Вживання без сквашування:
- У флакон з закваскою додайте столову ложку кип'яченої води кімнатної температури
- Закрийте флакон і збовтуйте його до повного розчинення
- Вживайте по 1-му флакону 1-2 рази на день безпосередньо після їжі протягом 1-3 тижнів
- Для максимального ефекту бажано поєднувати прийом чистої закваски з вживанням домашніх кисломолочних продуктів

Cклад: Streptococcus salivarius subsp. thermophilus; Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus; Lactobacillus acidophilus

ПРИГОТУВАННЯ
1 Підготуйте молоко.
Для цього його слід прокип'ятити і охолодити до температури сквашування.
2 Додайте закваску в молоко, ретельно перемішайте.
3 Залиште для сквашування.
Перелийте суміш молока з закваскою в йогуртницю, підготовлену банку або каструлю. Якщо ваша йогуртниця має можливість вибору температури – використовуйте режим «йогурт» або 37-40 °С. Якщо йогуртниця не має вибору режиму приготування – просто увімкніть її відповідно до інструкції. Час сквашування – 6-8 годин або протягом ночі.
4 Перевірте готовність.
Після закінчення часу сквашування переконайтеся, що продукт став густим. Якщо ні – продовжіть ферментацію ще 1-2 години і перевірте знову.
5 Охолодження, дозрівання, зберігання.
Готовий продукт слід охолодити в холодильнику. Повний смак розкривається в процесі дозрівання в холодильнику протягом доби, але ви можете вживати продукт відразу після охолодження. Термін зберігання готового йогурту – до 5 діб. За бажанням ви можете додати фрукти, горіхи, мед, пластівці або цукор безпосередньо перед вживанням. Смачного!
Весь посуд, який буде контактувати з молоком, має бути чистим.
Його слід обробити окропом.
Всі закваски ІПРОВІТ можна перезаквашувати. Суть методу полягає в тому, що при приготуванні замість закваски з флакона використовується вже готовий кисломолочний продукт, який приготували на заквасці з флакона, з розрахунку 3-4 столових ложки на 1 літр молока. Час сквашування – 4-6 годин.

 

Йогурт з ацидофільною паличкою, закваска

Артикул 70
В наявності
12.00 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Характеристики
Бактеріальний склад Streptococcus salivarius subsp. thermophilus; Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus; Lactobacillus acidophilus
Короткий опис Профілактика дисбактеріозів і алергії
Кількість флак.
Призначення Травна система, ШКТ, Імунна система
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

«Новою поштою» по Україні за умови передоплати — 45 грн.

Накладеним платежем по тарифам "НовоЇ пошти"

Мінімальна сума для замовлення - від 150 грн

При купівлі на суму від 600 грн. - доставка безкоштовна.

Інші способи доставки за домовленістю.

Товар буде відправлено на протязі 10 днів

Товар зі знижкою може бути  товаром  строк придатності якого закінчуєтся. Уточнюйте у менеджера.

 

 

 

 

Оплата картою, по рахунку або післяплата.

Гарантія від виробника

Вгору