Кількість
|
Вартість
|
||
|
Масло кокоса широко застосовується для приготування різноманітних страв, а також незамінне в індустрії краси.
Кокосову олію можна використовувати для лікування грибкових захворювань, досить наносити тонким шаром на уражені ділянки. Полегшує біль при захворюваннях опорно-рухового апарату, застосовується при масажі і розтираннях. Завдяки антиоксидантам, що входять до його складу, допомагає організму швидко впоратися з вірусами грипу та ГРВІ. Знижує прояв харчової алергії на глютен, соєві продукти і лактозу, необхідно додавати його при приготуванні. Полегшує стан при виразковому коліті та хворобі Крона. Необхідно застосовувати його з ранку починаючи з 0,5 чайної ложки, запиваючи великою кількістю води, поступово доводити його кількість до однієї столової ложки. Допомагає поліпшити стан зубної емалі, ясен і слизової порожнини рота через своїх протимікробних властивостей, можна використовувати як ополіскувач після звичної чистки зубів. Покращує обмінні процеси в мозку при деменції у літніх людей, тим самим підвищує їх рівень життя.
Воно практично на 90% складається з насичених жирних кислот рослинного походження. Через це воно може витримувати температуру до 350 градусів, так що його можна використовувати при смаженні, і навіть при випіканні ваших улюблених страв.