Бажання
Додайте товари до списку бажань
LIFE-lyuks інтернет-магазин
0
Мій кошик
Опис

- Нормалізує травлення
- Рекомендовано для дитячого харчування
- Нормалізує мікрофлору при дисбактеріозах


Закваска ІПРОВІТ - Йогурт з біфідобактеріями містить пробіотичні штами молочнокислих і біфідобактерій, які характеризуються високою антагоністичною активністю по відношенню до збудників кишкових інфекцій.
Особливо ефективно відновлює мікрофлору шлунково-кишкового тракту дітей раннього віку і стимулює імунітет.

Склад: Bifidobacterium longum; Lactococcus lactis subsp.diacetilactis; Streptococcus thermophilus; Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus.

Для приготування вам знадобиться:
Закваска ІПРОВІТ (1 флаконом можна заквасити від 1 до 3 літрів молока)
Молоко (коров'яче, козяче, мигдальне або соєве)

1 Підготуйте молоко
Якщо ви використовуєте домашнє (сире) молоко або пастеризоване молоко - перед застосуванням його слід прокип'ятити. Ультрапастеризоване молоко не потребує кип'ятіння. Доведіть температуру молока до +37 ... + 40 ° С.

2 Внесіть закваску
Наповніть флакон з закваскою молоком приблизно на половину, закрийте його ковпачком, збовтайте до повного розчинення закваски. Внесіть розчинену закваску в молоко і перемішайте.
3 Залиште для сквашування
Ви можете перелити суміш в посуд для заквашування (банку, контейнер і т.д.) або заквасити безпосередньо в каструлі. Ретельно загорніть ємність з сумішшю в великий рушник або ковдру, щоб зберегти тепло. Залиште суміш сквашуватися в теплому місці, що забезпечить підтримку температури заквашуваного молока +37 ... + 40 ° С, без потоків холодного повітря. Час сквашування: до утворення згустку 6-8 годин. При недотриманні температурного режиму - час сквашування може збільшитися на 2-3 години. Соєва і мигдальне молоко вимагає більше часу на ферментацію.

4 Перевірте готовність
Після закінчення часу сквашування переконайтеся, що продукт став густим. Якщо ні - продовжіть ферментацію ще 1-2 години і перевірте знову.
5 Охолодження, дозрівання, зберігання
Готовий продукт слід охолодити. Термін зберігання готового йогурту - до 5 діб. При бажанні ви можете додати фрукти, горіхи, мед, пластівці безпосередньо перед вживанням.
Смачного!
ПЕРЕЗАКВАШУВАННЯ
Ви можете залишити частину приготованого кисломолочного продукту для перезаквашування в холодильнику до 5 діб.
При наступному приготуванні використовуйте 2-3 столові ложки, на 1 л молока, замість закваски з флакона.

Йогурт з біфідобактеріями, закваска

Артикул 63
В наявності
12.00 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Характеристики
Бактеріальний склад Bifidobacterium longum; Lactococcus lactis subsp.diacetilactis; Streptococcus thermophilus; Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus.
Короткий опис Відновлює мікрофлору. Нормалізує процеси травлення. Рекомендований з першого дня прийому антибіотиків
Кількість флак.
Призначення Травна система, ШКТ, Імунна система
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

«Новою поштою» по Україні за умови передоплати — 45 грн.

Накладеним платежем по тарифам "НовоЇ пошти"

Мінімальна сума для замовлення - від 150 грн

При купівлі на суму від 600 грн. - доставка безкоштовна.

Інші способи доставки за домовленістю.

Товар буде відправлено на протязі 10 днів

Товар зі знижкою може бути  товаром  строк придатності якого закінчуєтся. Уточнюйте у менеджера.

 

 

 

 

Оплата картою, по рахунку або післяплата.

Гарантія від виробника

Вгору